Nail art

Nail art: summer surf

Het is zomer en dat betekent dat ik je de komende weken heerlijke zomerse nail arts laat zien. Vandaag heb ik er een voor alle surfliefhebbers.

Inspiratie voor mijn nailart was deze image plate die ik kocht op Aliexpress. Er staan verschillende zomerse afbeeldingen op. Toen ik thuis de envelop open deed, zag ik tot mijn schrik dat ze van plastic is. Niet iets waar ik voor gekozen zou hebben, maar ze stempelde prima.

Als achtergrond voor mijn nail art heb ik O.P.I Sailing & Nail-ing gebruikt. Dit is een hele felle blauwe nagellak. Met turquoise heb ik cirkels gestempeld om een achtergrond te creëren. De image plate is 43 van Mezerdoo. Ook gevonden op Aliexpress! En zoals altijd heb ik mijn Moyra nagellakjes gebruikt om mee te stempelen.

Het is een hele zomerse nail art geworden en ik ben heel benieuwd wat jij van deze nail art vindt. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook