Nail art

Nail art: summer leaves

H E T    I S    Z O M E R   ! ! !

Vandaag weer een snelle nail art. Voor deze nail heb je maar een paar producten nodig en een beetje tijd.

Ik heb mijn nagels gelakt met essie attendant to my needs. Vervolgens heb ik met een witte stempelnagellak van Moyra de bladeren en stippen op mijn nagels gestempeld. Dit is een afbeelding. En als mijn nagels iets langer waren geweest had je meer blad kunnen zien. Vervolgens heb ik met een neon groene nagellak van Konad nog een keer over de bladeren gestempeld. Niet heel erg netjes, omdat de ‘messy look’ me juist wel leuk leek.

Als laatste heb ik alleen over de twee nagels met de bladeren een matte top coat gedaan. Natuurlijk die van essence LOL, want dat is de beste.

Fijne zomer!

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook