Nail art

Nail art: stip, stippel, stippels

Hallo, hallo! Vandaag heb ik een leuke en redelijk eenvoudige nail art voor je. Ik weet dat het woord nail art sommige mensen afschrikt en dat is absoluut niet nodig. Je kunt al op een hele eenvoudige manier een hele leuke nail art maken. Vandaag laat ik je zien dat je met een dotting tool al heel snel een leuke nail art kunt maken.

De dotting tools die ik vandaag gebruik zijn van Astonishing Nails. Het is om precies te zijn de Pro Dotter set. in deze set zitten 2 dotting tools en zij hebben verschillende metalen bolletjes aan het einde, waar je verschillende stoppen mee kunt maken.

Dit keer heb ik een vrolijke nail art gemaakt met veel verschillende gekleurde stippen. Eenvoudig om te maken, met een heel leuk resultaat! Op mijn andere nagels heb ik in dezelfde kleuren een patroon gestempeld.

De Astonishing Nails Pro Dotter set is te koop bij Nailproduct.nl. Deze set kost €14,95.

ik hoop dat je het leuk vond om te zien dat een nail art helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Zorg dat je de goede tools hebt en een beetje creativiteit … en dan kom je al heel ver LOL.

Liefs Imke dit product werd mij aangeboden ter review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook