Nagellak,  Nail art

Nail art: Snoopy

Naast nagellak heb ik nog een grote liefde … Snoopy. Al sinds de basisschool heeft dit cartoon hondje een bijzondere plek in mijn hart. Ik had vroeger zelfs een Snoopy-clubje LOL.

Toen ik laatst op de website van Dashica aan het zoeken was naar nieuwe image plates, viel mijn oog in een keer op een kleine afbeelding op Infinity Nails image plate 25. Ik zag een afbeelding van Snoopy en Charlie Brown!

Om mijn nail art te maken heb ik verschillende nagellakjes gebruikt. Als basis heb ik essie lilacism gebruikt. Toen de nagellak droog was heb ik de witte nagellak (revlon spirit) en groene nagellak (essie going guru) erop gestempeld. De afbeelding heb ik met de zwarte stempelnagellak van Moyra aangebracht.

Hier zie je alle nagellakjes op een rij.

En omdat een matte finish op dit moment mijn favouriete finish is, heb ik weer de essence matte, matte, matte top coat gebruikt.

      

Heb jij ook een cartoon waar je al jaren fan van bent?

Liefs Imke

Eén reactie

  • Pearl

    Ik ben nog steeds gek op Hello Kitty en Forever Friends, maar Snoopy vind ik ook hartstikke leuk. Ik had op de middelbare school ook nog zo’n Snoopy schoolagenda. Leuk dat je een template hebt gevonden met Charlie Brown en Snoopy, je nailart is goed felukt👍!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook