Nail art

Nail art: Snoopy II

Een tijdje geleden liet ik je deze nail art van Snoopy zien.

Vandaag heb ik nog een Snoopy nail art voor je. Dashica heeft niet 1 maar 2 image plates in haar collectie met een afbeelding van Snoopy. En als echte fan moest is ze natuurlijk hebben LOL. Dit is image plate Dashica Nails 016

En hier een close up van de afbeelding van Snoopy en Woodstock.

Voor mijn nail art heb ik gebruik gemaakt van verschillende nagellakjes. Als eerste blue-tiful horizon van essie. Op mijn ringvinger heb ik vibrant purple van essence gebruikt. Dit zijn de kleuren die mij energie geven. Omdat ik nieuwsgierig was of blue-tiful horizon ook kon stempelen heb ik het uitgeprobeerd. En het lukte! Achter Snoopy zie je een patroon dat van dezelfde image plate komt. Het geeft het geheel net wat extra’s zonder dat het overheerst. Want Snoopy is de eyecatcher.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Ik wens je een hele fijne dag.

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook