Overig

Nail art: puppy love

In de nagellak en nail art wereld zijn er heel veel dames gek op dieren. Naast de mooie swatches en nail arts zie ik ook regelmatig een foto van hun hond of kat voorbijkomen. Super leuk, want ik ben dol op dieren. Mijn lievelingsdier is een kat. Honden zijn leuk en puppy’s zijn nog leuker.

Speciaal voor alle hondenliefhebbers heb ik deze nail art gemaakt. Ik heb daarvoor image plate L016 gebruikt. ik vond hem op Aliexpress.

Om mijn nail art te maken heb ik eerst al mijn nagels grijs gelakt met essie I’ll have another uit de resort collection van dit jaar. Om het hondje te stempelen heb ik gebruik gemaakt van de zwarte stempelnagellak van Moyra. Als laatste een laagje matte top coat van essence.

In welk team jij? Team kat of team hond? Laat het me weten door een reactie achter te laten.

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook