Nagellak,  Nail art,  Swatches

Nail art: polish addict

Hallo, hallo! Hoe gaat het met je? Heb je een goed begin van het nieuwe jaar? De eerste maand zit er alweer op en ik dacht dat het leuk was om je vandaag een nail art te laten zien die echt iets voor ons is.

De image plate SdP 119 van Dashica beautyshop heb ik gebruikt om de afbeeldingen op mijn nagels te stempelen. Ik ben er dol op! Met een transparante stempel is het gemakkelijk de afbeeldingen goed te plaatsen.

De nagellak die ik voor deze nail art gebruikt heb, is essie lieblingsmensch.

Ik ben heel benieuwd wat je van deze nail art vind en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook