Nail art

Nail art: Pink pearly flowers

Hi, leuk dat je er bent. Vandaag heb ik een nail art voor je. Als je een paar dagen geleden mijn review van het nagellakje hebt gelezen, dan weet je dat ik je deze nail art beloofd had.

Omdat een roze parelmoer finish niet mijn favoriete finish was, was ik benieuwd of ik haar mooier zou vinden verwerkt in een nail art. Ik heb gekozen voor een relatief simpele stempel nail art. Ik koos een plate uit die ik ooit op Ebay kocht. Met zwarte stempel nagellak van Konad heb ik de afbeeldingen gestempeld.

En dit is het resultaat. Wat denk je? Ik vind de roze parelmoer nagellak minder overheersend en ze geeft een leuk effect zo onder de zwarte bloemen.

Bedankt voor je bezoek en ik ben heel benieuwd wat je van deze nail art vind. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook