Overig

Nail art: pink image plate holder

Hallo, hallo! Als nail art fan heb ik de afgelopen jaren al heel wat image plates verzameld. Ze lagen eerst in en kastje, maar dat werkte niet voor me. Born Pretty Store heeft verschillende mapjes waar je je image plates in op kunt bergen. Ik koos voor een knalroze waar ik de rechthoekige image plates in op kan bergen.

20 Slots Large Rectangular Nail art Stamping Plate Holder 

Zo ziet ze eruit. Knalroze met een drukknoop sluiting. In het majpe zitten plastic hoesjes waar je in totaal 20 image plates in kan opbergen. En in deze map kun je ook de image plates opbergen die een plastic achterkant hebben. Je kunt hieronder zien dat de image plates verticaal in het mapje gaan.

Ik heb mijn image plates opgeruimd en het is zo georganiseerd. Love it! Het mapje ziet er leuk uit en is gemakkelijk mee te nemen. Hij kost $5.99 en met de code MKEX31 krijg je 10% korting op je aankoop.

Hoe bewaar jij je image plates?

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook