Nail art

Nail art: pepernoot

“Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is …..” 

De feestdagen zijn zo’n enorme inspiratie voor me als het gaat om nail art. Ik heb zoveel ideeën. En twee jaar geleden had ik het lumineuze idee om een pepernoten nail art te maken LOL! Ik wilde het gebruiken als inzending voor de COTM nail art, maar op mysterieuze wijze waren de foto’s niet meer te vinden op mijn camera. Tot ik laatst mijn camera aan het opschonen was en ik ze ineens zag staan!

Ik kan ze niet meer gebruiken voor de COTM, maar kan ze nu wel aan je laten zien. En op dit moment vraag ik mijzelf af … een pepernoten nail art – what were you thinking LOL!

Ik heb een zak pepernoten gekocht en vervolgens een paar pepernoten fijngemalen in een kommetje. Als basis heb ik een chocoladebruine nagellak gebruikt. En toen ik de twee laag nagellak had aangebracht heb ik direct de verkruimelde kruidnoten erop gedaan. En dit is het resultaat.

Ik vind het er nog best grappig uitzien. Praktisch is deze nail art natuurlijk niet, maar wel leuk om mee te experimenteren.Omdat ik de smaak te pakken had, ben ik nog een nail art gaan maken. Ik heb op drie nagels de pepernoten verwijderd en een andere kleur nagellak aangebracht. Op mijn middelvinger en pink heb ik met het folie van een Sinterklaas lekkernij een 5 gemaakt en een abstracte vorm.

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Nail art is niet alleen mooie dingen maken, maar vooral spelen met materialen en heel veel lol hebben in het creatief bezig zijn!

Bedankt voor je bezoek en graag tot gauw.

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook