Nail art

Nail Art: Pasen

Een hele fijne 2e Paasdag. Ben je vandaag ook vrij?

Nail art Pasen

Ik heb me vanochtend nog een keer omgedraaid. Zo lekker als je op kunt staan wanneer je daar zin in hebt. En dan rustig opstaan, kopje thee zetten, radio aan en klungelen LOL. Gisteren ben ik uit eten geweest en vandaag ga ik even naar de stad. Mijn moeder en tante zingen sinds kort in een smartlappenkoor (hoe ouder hoe gekker hi hi!) en ze gaan vanmiddag optreden. Je snapt dat ik dat ik dat graag wil zien. Mijn nichtje komt waarschijnlijk ook, dus ik denk dat het een gezellige middag gaat worden. Verder heb ik niet echt plannen en kan het een heerlijke luie 2e Paasdag worden.

Terug naar het artikel van vandaag. Pasen is een feest waarvoor het zo leuk is om nail arts te maken. Gisteren kon je de nail arts van Mirjam en mijzelf zien in onze Nails vs Nails. En voor vandaag heb ik er nog een gemaakt. Ik zag laatst een video op YouTube van MissJenFabulous en haar nail art vond ik zo schattig, dat ik hem na wilde maken.

Nail art Pasen

Het is geen ingewikkelde nail art en alles wat je nodig hebt zijn een paar lieve kleuren en een dotting tool. Ik heb mijn pink, wijsvinger en duim lichtblauw gemaakt. Mijn ringvinger wit en mijn middelvinger lichtroze. Zelfs zonder het paashaasje en de bloemetjes zag die combinatie er al schattig uit. Vervolgens heb ik met de dottingtool bloemetjes op vier nagels gestipt. En als laatste heb ik het haasje getekend. Ook met de dotting tool. Ook haar flirterige wimpers.

Nail art Pasen

Ik wens je een heerlijke luie dag.

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook