iOnTrend

Nail art: Panda

Nail art panda born pretty store image plate BPL-025

Hallo, hallo! Het is maandag en dus heb ik een nieuwe nail art voor je. En omdat we sinds kort twee panda’s in Nederland hebben, leek het me leuk een panda nail art te maken.

Ik heb een hele leuke image plate gebruikt van Born Pretty Store. Het is plate BPL-025 en op deze plate staan meerdere dieren en aan dieren gerelateerde afbeeldingen. Ik ben dol op de vogels en de panda’s. Om mijn nail art te maken heb ik het plaatje links bovenin gebruikt.

Nail art panda born pretty store image plate BPL-025

Ik ben begonnen met twee laagjes witte nagellak op al mijn nagels, behalve mijn duim. Om de nail art wat kleur en contrast te geven, besloot ik mijn duim zwart te maken. Op mijn wijsvinger en middelvinger heb ik ik met twee kleuren groene stempelnagellak bamboe gestempeld. Het krijgt een 3D effect vind ik LOL. En op mijn pink en ringvinger heb ik de panda’s gestempeld. Zijn ze niet cute?

Nail art panda born pretty store image plate BPL-025

 

Het is een relatief eenvoudige nail art om te maken. Ideaal als je net begint met stempelen. De BPL-025 image plate kost $2.59, maar met de code MKEX31 krijg je 10% korting op al je aankopen.

Ik hoop dat je het leuk vond. Graag tot ziens.

Liefs Imke dit product werd mij aangeboden ter review

3 Reacties op Nail art: Panda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook