Overig

Nail art: Oxygen

Hallo, hallo! ik hoop dat je een fijne week hebt. Vandaag kan ik je een nailart laten zien die erg leuk was om te maken. Ik heb 1 image plate en verschillende kleuren stempelnagellak gebruikt om dit effect te krijgen.

Mijn basis is de prachtige blauwe nagellak van BE creative make up. Dit huismerk van ICI Paris XL heeft hele mooie nagellakjes. Ik vond Oxygen in de uitverkoop en wilde er graag een nail art mee maken. Omdat ik aan luchtbellen moest denken toen ik de naam van dit nagellakje zag, ben ik in mijn collectie gaan zoeken naar een afbeelding met bubbels of rondjes. En die heb ik gevonden. Ik heb vervolgens verschillende kleuren stempelnagellak op de image plate/afbeelding gedruppeld. Wanneer je de nagellak van de afbeelding schraapt, krijg je dit effect.

  

Heb jij ook een nagellakje van BE creative make up in jouw collectie?

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook