Nail art

Nail art: Neon Holo

DSC00999 header

Om de week goed beginnen kies ik meestal voor een nieuwe nail art. Deze week heb ik twee holografische nagellakjes gebruikt en neon kleurige ronde glitters.

DSC01007 copy

Een aantal weken geleden heb ik ook een nail art gemaakt waar ik twee holografische nagellakjes voor gebruikte. Dat effect vond ik zo gaaf dat ik het nog een keer gedaan heb. Dit keer heb ik F.U.N Lacquer Starry Night Of The Summer gebruikt als basis. Met een image plate die ik via Ebay kocht heb ik daar op mijn middel- en ringvinger een patroon op gestempeld. De nagellak die ik daarvoor gebruikt heb is Color Club 979 Blue Heaven. En ik vond dat deze nail art nog wel iets extra’s kon gebruiken en daarvoor heb ik ronde neon glitters gebruikt van Born Pretty Store.

Nail art holo & neon glitter

Ik wens je een hele fijne week!

Liefs Imke

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook