Overig

Nail art: Neon flowers

Kunnen we ooit genoeg krijgen van water decals? Ik niet in ieder geval. Er zijn zo ontzettend veel leuke designs. Vandaag kan ik je weer een bloemen design laten zien. En ik heb er een neon nail art van gemaakt met de paarse neon nagellak van HEMA.

Als basis voor de water decals heb ik een witte nagellak gebruikt. Daar zijn water decals ook heel handig voor …LOL. Daardoor maak ik nog wel eens een nagellakje op! Het aanbrengen van decals is heel gemakkelijke en het effect zo groots. Heerlijk. Dit keer heb ik de water decals BP-W10 gebruikt.

Mijn andere vingers besloot ik neon paars te maken. Het turquoise van de bloemen en de neon paarse nagellak vond ik goed bij elkaar passen en geven mijn manicure direct iets zomers.

Ben je op zoek naar water decals, dan kun je honderden designs vinden bij Bornprettystore.com Ze hebben voor ieder wat wils. Deze decals kosten slechts €0,99 en daarvoor krijg je 2 designs. Met de code MKEX31 krijg je nog eens 10% korting.

Graag tot gauw!

Liefs Imke dit product werd mij aangeboden ter review

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook