Nail art

Nail art: nagelstickers met bloemen

Iedere week ben ik in de weer met nail art kwasten, stamping plates of andere ‘gereedschappen’ om nail arts te maken. Dit keer heb ik het een stuk gemakkelijker gedaan en heb ik nagelstickers gebruikt.

Essie Sunday Funday plus nail art stickers

Als basis heb ik de nagellak gebruikt die ik je gisteren liet zien, Essie Sunday Funday. Ik wilde graag iets extra’s toevoegen aan mijn manicure en heb deze nagelstickers gepakt. Op het velletje zitten verschillende vormen met bloemetjes.

Nail art stickers bloemen

De stickers waren vrij dik en wilden niet allemaal goed op de nagel plakken. Ook met een laag top coat bleef ik bij sommigen een opstaand randje voelen. Maar dat mocht de pret niet drukken, want ze waren mooi LOL.

Essie Sunday Funday plus nail art stickersEssie Sunday Funday plus nail art stickers

Liefs Imke 

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook