Nail art

Nail art: Moyou London Pro collection #23

Ja… ik geef het direct toe. Ik kom er nu pas achter hoe geweldig de Moyou London stamping plates zijn. Erg he? Ik heb altijd gekeken naar de nail arts van andere bloggers, maar nooit de behoefte gevoeld een image plate aan te schaffen. Tot laatst. Ik wilde graag een paar nieuwe image plates aan mijn collectie toevoegen en besloot een paar Moyou London plates te bestellen.

Ik ben dol op bloemen nail arts en besloot de image plate #23 te bestellen uit de pro collection. Op deze image plate staan meerdere afbeeldingen met bloemen.

Voor mijn nail art heb ik gekozen voor een zwart/wit/grijze combinatie. Als basis heb ik een lichtgrijze nagellak op van essie. Om mijn nail art te maken heb ik hetzelfde patroon twee keer gebruikt. Eerst met een witte stempelnagellak en de tweede keer met een zwarte stempelnagellak.

Het effect van twee keer stempelen vind ik heel erg leuk. Nu heb ik voor hetzelfde patroon gekozen, maar vaak kes ik ook voor twee verschillende patronen.

Wat vind jij van deze image plate? Heb jij een favoriet van Moyou London die ik zou moeten proberen. Of misschien heb je een ander favoriet merk. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Fijne dag!

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook