Nail art

Nail art: Micro styler penseel

Tekenen op je nagels is een van de moeilijkste dingen om te doen. Ik heb de ene keer geluk en de andere keer pech. Vandaag laat ik je een penseeltje zien dat je kan helpen met het fijne tekenwerk. Het is de Micro Styler #0000 en is mij aangeboden ter review door Nailproduct.nl

De Micro Styler heeft een hele kleine en fijne punt. Perfect om mee te tekenen. Ik verkijk me nog regelmatig op hoe klein het nageloppervlak is. Met de Micro Styler kun je all figuren maken die je wilt.

Ik heb voor deze nail art me laten inspireren door mijn ‘doodles’, de tekeningen die ik maak tijdens een telefoongesprek of tijdens een vergadering. Ik teken vaak lijnen, bloemen of sterretjes. Alle figuren heb ik met de Micro Styler gemaakt.

Ben je geïnteresseerd in de Micro Styler #0000, klik dan hier. Hij kost €6,95 en is er ook nog in twee andere maten.

Liefs Imke dit product werd mij aangeboden ter review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook