Nagellak,  Nail art

Nail art: love letter

Rood en zwart zijn een hele bijzondere combinatie. Ze stralen spanning en sensualiteit uit en daarom heb ik ze vandaag gebruikt om deze nail art te maken.

Omdat ik regelmatig op Aliexpress zoek naar nieuwe image plates, en vaak ook hele leuke vind LOL, wilde ik je een nail art laten zien met 2 image plates die ik daar gekocht heb. Het gaat om image plates XY-Z03 en XY-Z11. Je kunt ze hieronder zien.

Beide image plates hebben meerdere afbeeldingen. Ik heb er nu 2 gecombineerd om een nail art mee te maken. Vandaag heb ik ook essie first class fling gebruiky als mijn basis. En zo zien ze er samen uit!

Welke kleurcombinatie gebruik jij graag?

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook