Nagellak,  Nail art,  Swatches

Nail art: Lina image plates

Als je dol bent op nail art en in het bijzonder op stempelen, dan is de keuze reuze. Er zijn zoveel merken die hele mooie image plates maken. Lina is er een van. Ik heb laatst Feeling Shapely 01 gekocht omdat ik dol ben op geometrische afbeeldingen en omdat ze heel handig zijn als achtergrond voor een andere afbeelding.

De Lina image plate is 9,5 x 14,5 cm groot. Dat is vrij groot en op de image plate staan 30 afbeeldingen. Om mijn nail art te maken heb ik ook deze producten gebruikt. Drie nagellakjes van essie en een matte top coat van essence.

Als basis heb ik sails & stripes gebruikt. Een petrolkleurig lakje uit de lentecollectie van essie. Met de twee metallic kleuren heb ik het patroon op mijn nagels gestempeld. De meeste metallic nagellakjes zijn erg goed te gebruiken als stempelnagellak.

Wat is een van jouw favoriete merken als het gaat om image plates? Welke moet ik gezien hebben?

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook