Nail art

Nail art: Koningsdag

Koningsdag Koninginnedag nail art

Van harte gefeliciteerd met de eerste Koningsdag! We schrijven geschiedenis vandaag en hoe leuk is het dat wij daar getuige van mogen zijn. Ik heb er wel even aan moeten wennen hoor. Ik bleef maar zeggen Koninginnedag. Ik heb speciaal voor deze feestelijke dag een bonte skittlette gemaakt met de kleuren rood, wit, blauw en oranje.

Koningsdag Koninginnedag nail art

De Nederlandse vlag heb ik op mijn wijs- en middelvinger gemaakt. En ik heb er een speels effect aan gegeven door de kleuren over te laten lopen met stippen. Op mijn ringvinger heb ik een Delftsblauw tegeltje gemaakt met een gouden kroontje. En op mijn pink heb ik alle kleuren gebruikt. Op mijn duim heb ik gouden glitters aangebracht om de feestelijke dag weer te geven.

Koningsdag Koninginnedag nail art

Ik wens je een hele fijne eerste Koningsdag.

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook