Nail art

Nail art: Koningsdag 2015

Koningsdag header

Goedemorgen! Op het moment dat je dit leest sta ik (hopelijk droog) op de Goffert in Nijmegen. Ik ga ook dit jaar een deel van mijn collectie verskopen. Als je wilt weten wat, dan kun je hier klikken voor het artikel van gisteren.

Ik had ook erg veel zin om weer een nieuwe nail art te maken. Ik heb het dit jaar iets anders gedaan. Geen vlag, kroon of dat soort dingen. Wel heb ik de kleuren aangehouden, want die vind ik zo feestelijk. Voor deze nail art heb ik gebruikt:

  • Trind Nail Repair als base coat
  • Claire’s 62485 Dark Cornflower Blue
  • Sally Hansen Color Frenzy 340 Red, White & Hue
  • Essie 321 Roarrrrange
  • Konad stamping polish black
  • Born Pretty image plate 54
  • Seche Vite top coat
  • Gouden 6-hoekige ronde studs

Koningsdag 2015 nail art iOnTrend

Ik heb mijn duim, wijsvinger en pink blauw gelakt. Dark Cornflower Blue is een nieuwe nagellak in mijn collectie. Ik kocht haar afgelopen weekend bij Claire’s. Ze hadden nu een leuke actie waarbij alle nagellakjes €2,- waren. Mijn middel- en ringvinger heb ik oranje gelakt met Essie Roarrrrange. Heerlijke oranje kleur die dekt in twee gemakkelijke laagjes.

En toen? Ik heb zo lang na moeten denken wat ik wilde doen. Bloemetjes, streepjes, vlekken, vlag …. Ik besloot uiteindelijk een grote bloem op mijn oranje nagels te stempelen. Daarvoor heb ik image plate 54 gebruikt van Born Pretty Store en mijn vertrouwde stempelnagellak van Konad in de kleur black. De bloem heb ik met behulp van een dottingtool ‘ingekleurd’ met Sally Hansen Red, White & Hue. (Fijn dat de Amerikaanse vlag dezelfde kleuren heeft als onze vlag LOL.) Deze glittermix heeft een transparante basis en in de glittermix zitten medium tot mini rode, witte en blauwe matte glitters. Op mijn wijsvinger en pink heb ik een goudkleurige stud geplaatst en als laatste op al mijn nagels een flinke laag Seche Vite om alles glad te maken.

Koningsdag 2015 nail art iOnTrend

Ik wens je een hele fijne Koningsdag. Ik ben heel benieuwd wat jij gaat doen vandaag en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook