Nagellak,  Nail art

Nail art: Jungle feeling

Hi girls! Hoe gaat het? Vandaag een nieuwe nail art voor jullie gemaakt.

Ik ben er zelf heel enthousiast over. Niet alleen omdat de kleuren knallen, maar ook omdat ik de verschillende prints heel leuk vind bij elkaar.

Laatst liet ik je al de vier nagellakjes zien uit de ‘Color Expression’ limited edition van trend IT UP. Super leuke collectie. De combinatie van de kleuren deed me aan de jungle denken. En dus ben ik gaan zoeken tussen de verschillende image plates die ik heb. Ik heb er een paar gevonden in mijn Bundle Monster collectie en heb deze nail art gemaakt.

Het verrast me hoe gemakkelijk je een vrolijke nail art kan maken. Mijn hersenen maken soms overuren om iets nieuws en creatief te bedenken. Maar dit kan dus ook! Kies een paar verschillende kleuren en verschillende prints en je kunt iets heel leuks maken.

Ik heb nog een vraag. Mijn vertrouwde Konad zwarte stempelnagellak is op. Ik wil een nieuwe kopen en wil graag een nieuw merk proberen. Welk merk stempelnagellak raad jij me aan?

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook