Overig

Nail art: Jazzy Jubilant

Alle scholen zijn weer begonnen! En deze nail art heb ik gemaakt om dat te vieren. Hier in Nijmegen zijn heel veel studenten en eind augustus begonnen de introductieweken. Zo leuk om al die nieuwe studenten te zien.

Het leek me leuk een ‘back to school’ nail art te maken, maar dan even niet met de bekende appel of potlood LOL. Hoe leuk die nail arts ook zijn, ik wilde er een maken met jazzy jubilant van essie. Dat is een hele vrolijke glitter topper.

De basis voor mijn nail is is een hele mooie lila creme uit de Tropicalize collectie van trend IT UP. Tijdens de zomervakantie had Dashica beautyshop een hele leuke SALE en dar heb ik de andere producten gekocht om deze nail art mee te maken. Jazzy jubilant stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje en die heb ik nu kunnen kopen voor €3,00. En ik heb ook eindelijk mijn eerste  Moyou London image plate gekocht! De sALE was net het zetje wat ik nodig had om er eindelijk een te kopen. Ik heb image plate 21 Artist gekocht en die is perfect voor deze ‘back to school’  nail art. De drie verschillende stempelnagellakjes zijn van Moyra.

Als jij ook weer naar school gaat, wens ik je een heel leuk schooljaar.

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook