Nail art

Nail art: icecream water decals

DSC01834 header

Hallo, hallo! Het mooie weer laat geduldig op zich wachten. Maar ik ga het lot tarten en ga de lente uitdagen zich van haar beste kant te laten zien met mijn overheerlijke en verleidelijke nail art LOL. En voor deze nail art heb ik super leuke water decals gebruikt van Born Pretty Store.

Born Pretty Store water decal nail art BPY27Born Pretty Store water decal nail art BPY27

Het zijn de decals met nummer BPY27. Ze kosten slechts $0.99 en je krijgt twee designs. Ik heb voor deze nail art de ijsjes gebruikt, maar zal binnenkort ook zeker het andere patroon laten zien.

Born Pretty Store water decal nail art BPY27

Om mijn nail art te maken heb ik een nieuw nagellakje gebruikt dat ik laatst bij Claire’s kocht. Deze lila matte nagellak heeft een hele goede formule en past perfect bij de kleuren van de ijsjes. Voor de nagels waar ik de decals op heb gedaan heb ik eerst twee laagjes witte nagellak gebruikt. Decals zijn doorzichtig en nemen de kleur aan van de achtergrond. Om de kleuren zo fris en fun te houden koos ik voor een witte achtergrond.

Born Pretty Store water decal nail art BPY27Born Pretty Store water decal nail art BPY27

Wil je ook zo’n vrolijke en zomerse nail art, dan kun je deze decals bestellen op de website van Born Pretty Store. Hier is een directe link naar de ice cream lollipop water decals. En als je de code MKEX31 gebruikt krijg je nog eens 10% korting.

Ben jij al toe aan de zomer?

Liefs Imke dit product werd me aangeboden ter review

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook