Nail art

Nail art: Ice Cream

Nail art ice cream

Hallo, hallo! Vandaag heb ik een heerlijke zoete nail art voor je. En eentje die niet moeilijk is om te maken. Alles wat je nodig hebt zijn drie nagellakjes. Ik ben een zoetekauw en dat was mijn inspiratie voor deze nail art. Toen ik laatst bij Claire’s dit multi color nagellakjes kocht met staafglitters, moest ik direct aan een ijsje denken. Dit is nr. 16762 en ze heeft geen naam gekregen.

Nail art ice cream

Voor mijn nail art heb ik twee kleuren nagellak gebruikt; Claire’s scented nail polish Strawberry en Morgan Taylor Ahead Of The Game. Het glazuur springt bijna van je tanden als je deze twee kleuren samen ziet. Love it! Als laatste heb ik de gekleurde staafglitters over mijn nagels aangebracht met de lichtgele nagellak.

Nail art ice cream Nail art ice cream

Ik wens je een hele fijne week!

Liefs Imke

9 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook