Nagellak,  Swatches

Nail art: Holo Flower

Nail art flower holographic Color Club 998 Miss Bliss

Hallo, hallo! Iets later dan gebruikelijk plaats ik vandaag de nail art van deze week online. Deze week heb ik een flower nail art gemaakt met een van Halo Hues nagellakjes van Color Club. Deze nagellakjes zijn in het flesje erg mooi. Op je nagels met een beetje zonlicht schijnen ze je tegemoet.

Ik heb voor deze nail art Miss Bliss gebruikt, een hele mooie roze holo. Voor de bloemen heb ik een Flower image plate gebruit die ik op Ebay kocht.

Nail art flower holographic Color Club 998 Miss BlissNail art flower holographic Color Club 998 Miss Bliss

Ik hoop dat je een goede start van de week hebt. Fijne week en graag tot ziens.

Liefs Imke

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook