Nail art

Nail art: Hippie Summer

Tijdens mijn vakantie besloot de zon zich regelmatig te laten zien. Binnen de kortste tijd had ik de zomer in mijn bol (LOL) en kwamen er verschillende ideeën voor nail arts in me op. Deze heb ik ‘Hippie Summer’ genoemd vanwege de vinger tattoo en natuurlijk het woord LOVE!

Voor deze nail art heb ik verschillende producten gebruikt. Laat ik beginnen met de nagellak. De mintgroene nagellak is van trend IT UP Tropicalize collectie. Daar komt binnenkort nog een review van online. De witte nagellak is van P2 en de neon nagellak op mijn pink is van Morgen Taylor. Dit is Pop-arazzi pose uit de Hello Pretty collectie. Voor alle nagellakjes uit deze collectie, klik hier.

Om mijn nail art te maken heb ik dit keer gebruik gemaakt van de Love & Sound cuticle tattoos van essence. Ik heb ze al eens eerder gebruikt. Ze werken heel erg goed voor een zomerse nail art. Dit keer heb ik de zon gebruikt op mijn middelvinger. Zo’n tattoo geeft direct een heel leuk effect. Als laatste heb ik op mijn ringvinger twee afbeeldingen gestempeld. Als eerste heb ik een sterrenpatroon gestempeld van een van mijn essence image plates. En daarna heb ik het woord ‘LOVE’ gebruikt van dezelfde image plate van essence.

Op het moment dat ik dit bericht schrijf regent het al de hele dag. Mooi moment om te bloggen, maar het gevoel dat ik had toen ik deze nail art maakte lijkt alweer heel ver weg. Hopelijk roept deze nail art herinneringen op aan een mooie zomer.

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook