Nail art

Nail art: Hearts on a string

Nail art hearts on a string

Hallo, hallo! Een hele fijne maandag. Vandaag heb ik een nieuwe nail art voor je. Herinner je de ‘textured’ nagellakjes nog? Ik heb er een paar in mijn collectie. Ze zijn allemaal van het merk P2. Zij brachten de ‘Sand Style’ lijn uit, een lijn die bestond uit prachtige nagellakjes met glitter en een ‘textured’ finish. De trend is voorbij en toch heb ik er vandaag een gebruikt om mijn nail art mee te maken.

Nail art hearts on a string

Voor deze nail art heb ik de lichtroze 010 Adorable gekozen. Deze nagellak dekt in een laagje. Met twee laagjes is het textured effect beter zichtbaar. Daarna heb ik een patroon gekozen (roze gedeelte) van een van mijn Flower stamping plates die ik ooit op Ebay kocht. Om het patroon op mijn nagels te stempelen, heb ik de zwarte stempelnagellak van Konad gebruikt.

Image plate Flower 05

Ik vind het effect zelf erg leuk. Zoals je wellicht ziet heb ik er geen top coat over gedaan omdat ik het textured effect niet wilde verliezen. De nail heeft heeft hierdoor een matte finish.

Nail art hearts on a string

Ik wens je een hele fijne week!

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook