Nail art

Nail art: Haunted Mansion

Hallo, hallo! Vandaag heb ik nog een Halloween nail art voor je. Halloween is geen feestdag die ik vier. En dan bedoel is … ik versier mijn huis niet, verkleed me niet en ga niet naar een feest. Maar het is een super gaaf feest voor nail arts! Ik heb er de afgelopen weken verschillende gemaakt en tot aan Halloween zal ik ze allemaal aan je laten zien.

Voor de nail art van vandaag heb ik gebruikt gemaakt van de niuewe holografische nagellakjes van Kiko. Tenminste … ik heb een kleur gebruikt, nummer 006 Graphite. Een hele mooie grijze holografische nagellak. De holo glitters zijn er en vooral in de zon doen ze hun werk. Er zijn echter meer verblindende holografische nagellakjes.

Om mijn nail art te maken heb ik gebruik gemaakt van mijn Bundle Monster image plates. Het huis en de pijl zijn van image plate BM-305, de paarse strepen heb ik gemaakt met de afbeelding van image plate BM-319. Om te stempelen heb ik de nagellakjes van Moyra gebruikt.

Fijne dag!

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook