Nail art

Nail Art: Eek a spider


We kunnen nu echt gaan aftellen. Nog een paar uur en dan vieren de Amerikanen Halloween. Ik vier deze feestdag door verschillende nail arts te maken. Op een of andere manier is Halloween een geweldige inspiratiebron voor nail arts.

Ik heb voor deze nail art me laten inspireren door de spinnen die ik op mijn balkon zie. Ik vind spinnen echt niet leuk, behalve als ze op mijn nagels zitten LOL.

Voor deze nail art heb ik gebruik gemaakt van twee image plates van Bundle Monster. Ik heb een paars nagellakje van Be a bombshell gebruikt dat ik vorig jaar in Amerika kocht. Voor het stempelen heb ik 2 verschillende Moyra stempelnagellakjes gebruikt; zwart en lila.

Wat vind je van deze nail art? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook