Overig

Nail art: Happy Bee

iOnTrend nail art yellow bees 31 days challenge weekly

Sinds een paar weken doe ik mee met de nail art challenge van @mcpolish op Instagram. Zij houdt een 31 days nail art challenge. Er is alleen een klein verschil met de andere challenges … deze 31 days is niet iedere dag, maar iedere week! Dat is qua tijd beter te doen. Alhoewel … ik loop al achter LOL.

De challenge is opgebouwd zoals de meeste 31 day challenges. Dit zijn de challenges van de #31dc2017weekly.

31 Day Challenge Weekly #31DC2017Weekly Green

Het begint dus gemakkelijk met de kleuren van de regenboog. Als je mijn nail arts wilt zien, nodig ik je van harte uit om mijn Instagram pagina te bekijken. Je kunt me vinden @iontrend. De hashtag die we gebruiken is #31dc2017weekly

Terug naar de nail art van deze week –> Geel. Ik besloot een nail art te maken met bijtjes. Gewoon omdat ze zo cute zijn. Maar hoe langer ik naar ze kijk, geloof ik dat het wespen zijn LOL. Dat mag de pret niet drukken.

iOnTrend nail art yellow bees 31 days challenge weekly

Voor mijn nail art heb ik de volgende producten gebruikt:

  • HEMA 302 Sunny Flowers
  • Sally Hansen White On nagellak
  • Bundle Monster BM-426 (groene cirkels)
  • Bundle Monster BM-308 (citroenen wijsvinger)
  • Bundle MonsterBM-401 (bij of wesp)
  • Konad stempelnagellak in geel en groen

iOnTrend nail art yellow bees 31 days challenge weekly

Ik vind de nail art goed geslaagd. En voor mij betekent dat, dat de nail geworden is zoals ik in mijn hoofd had. De groene cirkels ga ik zeker vaker in een nail art verwerken. Die hebben een heel leuk effect. En mijn bijtje … ik geloof dat het een wesp is LOL.

iOnTrend nail art yellow bees 31 days challenge weekly

Ik ben heel benieuwd wat je van mijn nail art vindt en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook