Nail art

Nail art: Green Snake

31 days nail art challenge green snake

De nail art van vandaag valt meer onder de abstracte nail arts LOL. Ik wilde een groene holografische snake skin nail art maken …. maar op een of andere manier kreeg ik het patroon van de huid er niet goed op. Toch laat ik je deze nail art zien, omdat ik ‘m wel heel mooi vind. Alleen iets abstracter dan bedoeld.

31 days nail art challenge green snake

Voor mijn nail art heb ik 3 nagellakjes gebruikt. Als basis heb ik Revlon Jungle gebruikt, een hele diepe donkergroene cream. Daarna ben ik me uit gaan leven met twee nagellakjes van a england: Dragon en Saint George. Dat zijn zulke mooie lakjes.

31 days nail art challenge green snake

Deze nail art is misschien niet helemaal geworden zoals ik wilde, maar ik heb wel veel plezier gehad bij het bedenken en maken van deze nail art. En dat s het belangrijkste. Ik sluit echter niet uit dat ik het nog een keer ga proberen!

31 Day Challenge Weekly #31DC2017Weekly Green

Deze nail art is onderdeel van de #31dc2017weekly waarbij ik met een aantal andere dames op Instagram wekelijks een nail art online zet bij een bepaald thema. De challenge is opgezet om niet dagelijks maar wekelijks een nail art online te zetten. Je kunt me volgen via @iontrend.

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook