Nail art

Nail art: Green apple

De zomer is in volle gang en daarom leek het me leuk een zomerse nail art te maken met felle kleuren. Ik heb daarvoor een image plate gebruikt van het merk Helen. Dit is plate nummer 16. Ik vond haar op Aliexpress, maar dat had je misschien al geraden LOL.

Op mijn nagels heb ik een hele felle groene kleur gedaan, Kinetics Mint Swim. Op mijn ringvinger een witte nagellak van Revlon.

Zodra alles droog is stempel is de afbeeldingen op mijn nagels. De appels met een zwarte stempel nagellak van Moyra en op mijn ringvinger een gele stempelnagellak van Moyra en een gouden metallic nagellak van Maybelline. Als laatste de matte top coat van essence … en mijn zomerse nail art is klaar.

Geniet van het weer!

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook