Nagellak,  Nail art

Nail art: flowers BP-X44

Nail art is denk ik wel het leukste om te doen. En van alle manieren om je nagels te versieren is nail stamping wel de meest favoriete manier. Er zijn letterlijk duizenden image plates beschikbaar en de creativiteit is eindeloos. Vandaag kan ik je nog een hele leuke image plate laten zien met verschillende bloemendesigns.

Born Pretty Store

Deze plate heeft 6 hele leuke designs. Ik koos uiteindelijk voor het design links bovenin. En om het iets interessanter te maken, heb ik het met twee kleuren gestempeld.

Mijn basis is de prachtige en super sterke holografische nagellak van Born Pretty Store 06. Deze nagellak is zo prachtig en heeft geen nail art nodig, maar ze is een prachtige basis voor wat ik in gedachten had.

Ik heb de afbeelding 2 keer gestempeld; een keer met wit en een keer met paars. Beide stempelnagellakjes zijn van Moyra.

De image plate BP-X44 en de nagellak zijn te koop via de webshop van Born Pretty Store. Deze image plate kost $2.19. Met de code MKEX31 krijg je 10% korting op je aankoop.

Liefs Imke dit product werd me aangeboden ter review

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook