Nail art

Nail art: Firey Island

Nail art Firey Island

Een hele fijne maandag! Deze week kan ik je een zomerse nail art laten zien. In de uitverkoop vond ik dit oranje nagellakje voor slechts €3,30 en ze intrigeerde me en daarom mocht ze mee. De naam van deze oranje Sally Hansen Complete Salon Manicure is 545 Firey Island.

Nail art Firey Island

Ik heb Firey Island op mijn duim, wijsvinger en pink gedaan. Op mijn andere twee vingers heb ik Sally Hansen White On gedaan. En daarna heb ik met bijna geen nagellak op het kwastje nog twee kleuren aangebracht. Ja echt! Ze zijn zo pastel dat je ze bijna niet ziet. Ik heb een zalmroze en mintgroene nagellak aangebracht.

Daarna heb ik met de image plate BP – L015 van Born Pretty Store het bloemmotief gestempeld. Als laatste twee gouden studs op de nagels met Firey Island. En natuurlijk nog een laag top coat.

Nail art Firey Island

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Wat vind jij van de kleur oranje?

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook