Nagellak,  Nail art,  Swatches

Nail art: essie birthday girl

Laatst kon je de birthday girl collectie zien. Ik heb je toen een nagellakje niet laten zien, omdat zij een eigen artikel verdiende.

Birthday girl is een lichtroze shimmer nagellak. Niet echt iets waar ik direct warm voor loop. Maar wanneer je niet aan een volledige manicure denkt, maar aan een accent in een nail art, dan ben ik weer dol op dit soort nagellakjes. Ze geven je manicure namelijk iets bijzonders. En ik vind het een sport om meerdere nagellakjes te gebruiken in een manicure of nail art. Hoe meer hoe beter. En daarom heb ik voor vandaag een nieuwe nail art gemaakt.

Voor deze nail art heb ik in totaal 5 nagellakjes gebruikt!

  1. essie lieblingsmensch op mijn duim
  2. essie nail it! op mijn andere vingers
  3. essie birthday girl met een dry brush techniek aangebracht op al mijn vinngers
  4. Moyra vanille om het eerste patroon te stempelen
  5. Moyra zwart om de bloemen mee te stempelen

Het effect van birthday girl is goed te zien, maar niet te opvallend. Ik ben heel benieuwd wat je van deze nail art vindt.

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook