Nagellak,  Nail art

Nail art: Essence Hola Guapa – Arriba! collectie

Essence arriba! collectie nagellak Hola Guapa chalky matte

Hola Chicas! Een hele fijne maandag. Ik hoop dat je een heerlijk weekend hebt gehad. Op deze eerste dag van de week heb ik weer een nieuwe nail art voor je. Voor deze nail art heb ik gebruik gemaakt van een van de chalky matte kleuren uit de nieuwste trend edition van Essence. Er zijn er in totaal twee in de collectie en ik koos deze prachtige baby roze nagellak. Ze heet Hola Guapa!

Ik heb op mijn wijsvinger en pink twee laagjes Hola Guapa aangebracht en ik was heel aangenaam verrast door de formule van deze nagellak. Ze lakt heel gemakkelijk, is super goed gepigmenteerd en droogt niet te snel op zodat je een paar keer over je nagel kunt strijken met de nagellak. Geen top coat natuurlijk, want dit is een matte nagellak. Het effect is ook echt mat, geen glans te bekennen.

Essence arriba! collectie nagellak Hola Guapa chalky matte

Op mijn middel- en ringvinger heb ik twee laagjes Sally Hansen White Out aangebracht. Vervolgens heb ik met Essence The Gel nail polish in 26 Brazil Jungle en een make-up sponsje een gradient gemaakt. De groene en roze kleuren vond ik goed bij elkaar passen. En als laatste heb ik de dromenvangers op mijn nagels gestempeld. Daar heb ik weer mijn vertrouwde Bundle Monster image plates voor gebruikt. Van de afbeelding heb ik alleen het wiel gebruikt. De slierten aan de dromenvanger heb ik zelf gemaakt met een dotting tool.

Essence arriba! collectie nagellak Hola Guapa chalky matte

Heb jij een van de nagellakjes uit deze collectie gekocht?

Liefs Imke

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook