Nail art

Nail art: crime scene

FBI Files, Forensic Detectives en Medical Detectives zijn een van mijn meest favoriete televisieprogramma’s. Het is niet dat ik zo van bloedvergieten houdt, maar ik ben gefascineerd door de psychologie en de forensische technieken die er zijn om aan te tonen wie de daders was en hoe hij te werk is gegaan.

Lange intro voor de nail art van vandaag LOL. Op de website van the Born Pretty Store zag ik een image plate, die perfect past bij mijn fascinatie voor forensische technologie. Het is nummer BP-165.

Op deze image plate staan meer dan 20 kleine afbeeldingen. Ideaal als je met nail stamping je ‘eigen verhaal’  wilt vertellen. Ik heb voor mijn verhaal verschillende afbeeldingen gebruikt.

Ook heb ik meerdere nagellakjes gebruikt en nog een andere image plate. Ik heb al mijn basis een neutrale lichte basis gegeven met essie 11 not just a pretty face. Dat is een transparante nagellak waardoor ik wel 3, op sommige nagels 4, laagjes nodig had. Ik wilde graag met een lichte taupe de achtergrond maken. Ik had geen stempelnagellak in die kleur, maar gelukkig bleek 710 chic and cheerful van Rimmel ook goed te stempelen. voor de achtergrond heb ik gebruik gemaaky van Moyra image plate 53 Textures. De woeste lijnen vond ik goed passen bij het pistool. De andere afbeeldingen heb ik gemaakt met Moyra stempelnagellak in zwart en rood.

Hier is een close up.

   

Ik ben dolenthousiast over BP-165. Ik kan deze image plate nog vaak gebruiken. Dat is het voordeel van de vele kleine afbeeldingen. Zo zou ik de vingerafdruk kunnen gebruiken met Halloween, of de voetafdrukken tijdens de Nijmeegse 4DAAGSE.

De image plate is te koop via de webshop van the Born Pretty Store. Klik hier voor een directe link. Deze kleine, ronde plate is heel vriendelijk geprijsd met $1.59. Wanneer je code MKEX31 gebruikt, krijg je nog eens 10% korting op je bestelling.

Bedankt voor je bezoek en graag tot gauw. Er komen nog veel meer leuke nail arts aan!

Liefs Imke Dit product werd mij aangeboden ter review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook