Nail art

Nail art: colorful snake

Hallo, hallo! Vandaag heb ik een kleurrijke nail art voor je. Op mijn nagels draag ik vier verschillende kleuren nagellak. Dit zijn nagellakjes van het merk HYPOallergenic die ik in Duitsland kocht. Een mooi merk met nagellakjes die speciaal geschikt zijn voor mensen met hele gevoelige huid en nagels.

Om mijn nail art te maken heb ik gebruik gemaakt van een stukje gaas en een creme kleurige nagellak. Ik heb het gaas over mijn nagel gespannen en met een make up sponsje de nagellak erop gestempeld. Als laatste heb ik met een kwastje met aceton de nail art een ‘distressed’  look gegeven.

Bedankt voor je bezoek. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs Imke

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook