Nail art

Nail art: cloudy day

Welkom terug. Wolken zijn niet uit het Nederlandse landschap weg te denken. Menig kunstenaar heeft ze als inspiratiebron gebruikt voor zijn schilderij. En ik voelde me ook geinspireerd hihi.

Om deze nail art te maken heb ik een image plate van Moyou london gebruikt. Om precies te zijn is het image plate 05 uit de Scandi collection. heel veel leuke afbeeldingen om mee aan de slag te gaan, en de wolken waren als eerste aan de beurt.

Op mijn nagels draag ik 261 Iconic Indigo van LOVinity. En om de wolken te stempelen heb ik twee stempel nagellakjes van Moyra gebruikt. Ik had er een paar gekocht en ben helemaal verliefd op deze stempel nagellakjes. Zo gemakkelijk om mee te werken en heel erg goed van kwaliteit.

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook