Nagellak,  Nail art,  Swatches

Nail art: Bubbels

Hi! Vandaag heb ik een hele leuke nail art voor je.

Inspiratie was de nagellak die ik kocht bij Big Bazar. Zij hebben echt te gekke acties. ‘Yodel me On My Cell’ komt uit de Germany collectie. En ja, het is een collectie van even geleden, maar dat maakt me niets uit. Dit lakje kocht ik voor €2,99 i.p.v. €14,25! Te gek toch?

De kleur van dit lakje deed me denken aan de prachtige kleuren die de zee kan hebben. En dus wilde ik weer eens een techniek gebruiken die ik ooit in een ver verleden had gebruikt. Ik heb bubbels gemaakt met acrylverf.

De verf die ik gebruikt heb is een goedkoop setje van de Action. Zo heb ik de bubbels gemaakt … meng een beetje verf met water tot je bijna wit water hebt. Doe vervolgens een paar druppels op je nagels. Om het interessant te maken is het leuk om grote en kleine bubbels te maken. Wacht een kleine 10 sec en verwijder de resterende verf met een wattenstaafje. Je laat het wattenstaafje het vocht dat nog op je nagel ligt, opzuigen. Niet vegen of boenen LOL. Omdat de verf van buiten naar binnen opdroogt, krijg je cirkels. Het wattenstaafje zuigt heel snel en gemakkelijk de overtollige verf op. En zo krijg je bubbels.

Als je deze nail art ook gaat maken, zou ik het super leuk vinden als je me tagt. Dus wanneer je de foto op Facebook of Instagram zet kun je me taggen met @iontrend.  Heel veel plezier met het maken van deze nail art.

Liefs Imke

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook