Nail art

Nail art: bronze goddess

Hallo, hallo! Vandaag heb ik een nail art voor je die ik gemaakt hebt met een van de nieuwe nagellakjes van Catrice. Dit jaar heeft Catrice de bron Collection uitgebracht, een collectie met 4 verschillende bruine nagellakjes. Een van die nagellakjes is deze schoonheid – 03 Goddess of Bronze.

Toen ik haar zag had ik een vermoeden dat ik geel goed met haar zou kunnen stempelen. En dat was waar. Ze is prachtig mooi en stempelt heel erg goed.

Voor deze nail art heb ik een van mijn stempelplaten gebruikt met rozen. Ik ben dol op nail arts met bloemen. Door de unieke bronze kleur van deze nagellak krijgt de nail art een hele unieke uitstraling. En met een matte top coat vind ik haar nog mooier.

Veel reguliere metallic nagellakjes zijn zeer geschikt om mee te stempelen. Ik gebruik ze daar het liefst voor.

Bedankt voor je bezoek en stay tuned voor de gehele Brown Collection.

Liefs Imke

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook