iOnTrend

Nail art: BPS image plate

Born Pretty Store image plate BP-L015

Hallo, hallo! Heb je zin in nail art? Ik heb vandaag weer een leuke flower nail art die ik gemaakt heb met een van de image plates van Born Pretty Store. Ik heb ook twee Kiko Power Pro nagellakjes gebruikt. Wil je weten hoe ik deze nail art heb gemaakt?

Born Pretty Store image plate BP-L015

Mijn inspiratie voor een nail art komt 9 van de 10 keer van een nagellakje dat ik wil dragen. En ik had laatst een aantal nieuwe Kiko Power Pro nagellakjes gekocht. Het zijn nr 14 en nr 20. En de combinatie paars / rood is een combinatie waar ik super enthousiast van word.

Born Pretty Store image plate BP-L015

Nadat ik mijn nagels gelakt had, heb ik op mijn ringvinger en pink een gradient gemaakt. Op mijn ringvinger gaat de gradient van paars naar rood en op mijn pink gaat de gradient van rood naar paars.

Toen alles droog was heb ik de nail art image plate erbij gepakt. Dit is BP-L015 Forrest Pattern Trees. Op deze image plate staan hele mooie afbeeldingen van bloemen, bomen en planten. Ik heb voor deze nail art de afbeelding links bovenin gebruikt.

Born Pretty Store image plate BP-L015

De plate komt zoals alle image plates, met blauw beschermend folie. Nadat ik dat eraf had gehaald heb ik de plate schoongemaakt met een beetje aceton. De afbeeldingen op de plate kwamen zonder problemen op het stempelkussen. Ik gebruik meestal een simpele zwarte met wit siliconen stempelkussen die ik ooit online kocht. Het stempelen was leuk om te doen …. en dit is het resultaat!

Born Pretty Store image plate BP-L015 Born Pretty Store image plate BP-L015

Als je net zoals ik dol bent op nail art met bloemen en bomen, dan is dit een hele goede image plate om te hebben. De image plate kost $2,59 en wanneer je de code MKEX31 gebruikt krijg je 10% korting.

Liefs Imke Dit product werd me aangeboden ter review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook