Nail art

Nail art: BP-L103 chains

Hallo, wat fijn dat je er weer bent. Vandaag heb ik een hele leuke nail art voor je. De Born Pretty Store heeft heel regelmatig nieuwe image plates en onlangs hebben ze een image plate uitgebracht met allerlei verschillende kettingen.

Groot, klein, dik, dun … noem het maar op en je vindt ze op de image plate. Ze zijn niet alleen leuk om ze een hoofdrol te geven in je nail art, maar net zo leuk om als achtergrond te gebruiken. Je had het wellicht al gezien, maar dit is image plate BP-L103.

Om mijn nail art te maken ben ik beginnen twee laagjes witte nagellak. Ik heb nu Revlon Spirit gebruikt, maar edere witte nagellak is natuurlijk prima. Vervolgens heb ik verschillende gekleurde lakjes bij elkaar gezocht en heb ik de dry brush techniek toegepast. Dan haal je bijna alle nagellak van het kwastje af en veeg je met een bijna droog kwastje over een stuk van de nagel. Als je dat met verschillende kleuren doet, krijg je dit resultaat. Toen alles droog was heb ik met de zwarte stempelnagellak van Moyra de kettingen op mijn nagels gestempeld. Ik heb alles door elkaar gebruikt en niet echt nagedacht over het resultaat. Ik wilde het spontaan laten gebeuren. Als laatste de matte top coat van essence en dan is dit het resultaat!

Ik vind het een hele speelse en verrassende manier om een nail art te maken. Ik ben dol op deze image plate en zal haar in de toekomst met plezier gaan gebruiken.

Deze en vele andere image plates kun je vinden op de website van the Born Pretty Store. Ze hebben een enorme ruime keuze. Niet alleen nagellak of materialen om nail arts mee te maken, maar ze hebben ook gadgets, kleding en sieraden. Wanneer je code MKEX31 gebruikt krijg je 10% korting.

Liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook