iOnTrend

Nagellak roulette #8

iOntrend nagellak roulette #8

Happy happy Saturday! Ik ben altijd net iets blijer in het weekend. Heb jij dat ook? Twee dagen om plezier te maken en om met mijn nagellakjes te spelen. Ik heb voor vandaag verschillende lades van mijn Helmers geopend en deze 5 nagellakjes heb ik gepakt.

Barry M 303 Bright Purple
Mijn Barry M collectie bestond eerst uit 0 nagellakjes. Na mijn eerste nail mail had ik er in een keer 6. En even later was er een webshop die haar deuren ging sluiten en toen groeide mijn collectie nog een beetje. Barry M is een heel fijn budgetmerk uit Engeland. De flesjes zien er strak uit en ze hebben heel veel mooie kleuren. Bright Purple is een van mijn favorieten. Dekkend in twee laagjes en als je van paarse nagellak houdt, zal deze je vast aanspreken.

Barry M 303 Bright Purple

HEMA Long Lasting nail polish 852
Ik ben trots, trots op de HEMA. De meesten weten het al, maar de HEMA heeft zoveel mooie nagellakjes. Dit is er ook weer een. Nummer 852 love it, love it. Het is een hele mooie donkerbruine nagellak met gouden shimmer. In ieder licht en op ieder moment oogt deze nagellak donkerbruin en het lijkt nooit zwart. Een pluspunt, want dat is het gevaar met diepe rijke kleuren. Het is een donkere versie van de Diamond nailpolish nummer 6 die ik je in de nagellakroulette #4 liet zien. Formule is goed, dekkend in twee laagjes. Dus als je nooit een HEMA nagellakje hebt geprobeerd … doen, je zult er geen spijt van krijgen.

HEMA Long Lasting nail polish 852

Barry M 353 Ruby Glitter
En ik gooi er gewoon nog een Barry M nagellakje in. Ruby Glitter is een glitternagellak met een zwarte basis en daarin zwemmen rode hexagonale glitters. Rood en zwart is een super mooie en spannende combinatie. Het kan heel sexy zijn, maar ook heel ordinair. Deze glitter nagellak vind ik spannend en hij is net even anders. Het aanbrengen was alleen niet heel gemakkelijk. Beetje stroperig en dik.

Barry M 353 Ruby Glitter

Essence Colour & Go 122 Chic Reloaded
Deze duochrome heeft een paars/groene kleur en ik weet niet of hij nog te koop is. Ik houd eerlijk gezegd niet van deze metallic duochrome lakken, maar gebruik ze wel in nail arts. Deze heb ik bijvoorbeeld gebruikt voor de Halloween nail art in de laatste Challenge Of The Month.

Essence Colour & Go 122 Chic Reloaded

Claire’s 12566 Ferris Wheel
Dit is een van mijn favoriete toppers van Claire’s. Ik kocht hem onlangs in de uitverkoop voor 1,-. Hij zit vol met zwarte, witte, gele en lime groene glitters.

Claire's 12566 Ferris Wheel

Het roulette wiel is uitgedraaid. Ik ben benieuwd welke kleur jij het mooist vindt. En als je een verzoekje hebt, dien het in. Als ik het merk of de nagellak heb zal ik het voor je swatchen.

O ! En vergeet niet de klokken te verzetten. De klok gaat een uur achteruit en we hebben dus een uur extra weekend. Lekker uitslapen morgen! 

Liefs Imke

3 Reacties op Nagellak roulette #8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook