Nagellak roulette

Nagellak Roulette #69 – HALLOWEEN

iOnTrend nagellak roulette #69 halloween

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het Halloween! Het leek me leuk om voor deze gelegenheid een speciale editie van Nagellak Roulette te maken. Ik heb vijf nagellakjes uitgekozen die de kleuren hebben die ze tijdens Halloween gebruiken; groen, paars, oranje, rood en zwart. En ik heb op al mijn nagels een Halloween nail art gemaakt. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Digital Cream Color S5
Laten we beginnen met een groen nagellakje. Dit nagellakje van Digital Cream Color heeft een metallic finish. Ik ben dol op de kleur en iets minder dol op de finish. Voor mijn nail art heb ik de hoed van een heks gebruikt. En zoals je wellicht kunt zien was ik iets te ongeduldig. De nagellak is tijdens het stempelen iets verschoven. Toch besloot ik deze foto te plaatsen omdat de rimpels van dichtbij precies op een doodshoofd lijken. Bizar hè?

Digital Cream Color S5

Kiko 286 Purple Red
Halloween en bloed horen bij elkaar. Daarom heb ik deze Purple Red uit de kast getrokken heb ik er een bloederige nail art bij gemaakt.

Kiko 286 Purple Red nail polish nagellak

HEMA Long Lasting nail polish 815 
In de uitverkoop vond ik laatst dit geel/oranje nagellakje. De kleur is vrij uniek en is lekker fel. Formule was geweldig. Voor mijn nail art heb ik kleine zwarte spinnen gebruikt op mijn nagels.

HEMA Long Lasting nail polish 815 light orange

Sally Hansen Extreme Wear 230 Pep-plum
En omdat ik zo dol ben op spinnetjes (not!) heb ik nog een nail art met een spinnetje en een web gemaakt. De nagellak die ik bij deze nail art koos is Sally Hansen Extreme Wear pep-Plum.

Sally Hansen Extreme Wear 230 Pep-plum

HEMA Long Lasting nail polish black
Als laatste heb ik nog een zwarte nagellak gekozen, want dat is een onmisbare kleur voor Halloween. Ik heb Pep-Plum op mijn wijsvinger laten zitten en op mijn middelvinger draag ik White On van Sally Hansen. Voor mijn nail art heb ik een afbeelding gebruikt met Tick or Treat.

HEMA Long Lasting nail polish black zwart nagellak

Dit was Nagellak Roulette voor deze week. Ik hoop dat je deze speciale editie leuk vond. Laat maar weten of je ook een speciale Kerst editie zou willen zien. Voordat ik het vergeet, alle nail art heb ik gestempeld met image plates van Bundle Monster.

Fijne Halloween!

Liefs Imke

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook