Nagellak roulette

Nagellak Roulette #68

iOnTrend nagellak roulette #68

Hallo, hallo! Welkom bij een nieuwe editie van Nagellak Roulette. Ook deze week heb ik vijf nagellakjes uit mijn collectie gepakt om aan je te laten zien. Ik ben heel benieuwd wat je van deze lakjes vindt.

Essence The Nudes 8 Crunchy Cake
Laten we beginnen met een nude. Laatst vond ik een aantal Essence The Nudes nagellakjes in de uitverkoop. Ik ben geen fan van nudes, maar voor een zacht prijsje neem ik ze toch mee. Crunchy Cake is een nude met paarse ondertoon en ze heeft zelfs paarse shimmer. De shimmer is alleen heel moeilijk te zien. Prima nagellakje met een goede formule. Niet slecht voor een nude LOL.

Essence The Nudes 8 Crunchy Cake

Kiko nail lacquer 295 Cerulean Blue
Now we’re talking! Dit zijn meer mijn kleuren. Cerulean Blue is o zo mooi en ja ze doet me een beetje aan de Smurfen denken, maar dat mag de pret niet drukken. Heerlijke kleur, goede formule en een merk dat je echt een keer uit moet proberen.

Kiko nail lacquer 295 Cerulean Blue

Kiko nail lacquer 521 Pearly Ocean
In deze Nagellak roulette heb ik nog een nagellakje van Kiko. Deze blauwe glitter nagellak heeft een blauwe jelly basis en daarin zwemmen duizenden blauwe micro glitters. En deze glitters zijn duochrome, want als je het flesje draait zie je een paarse kleur tevoorschijn komen. Ik heb twee laagjes gebruikt, maar dit lakje heeft ongeveer 2 – 3 laagjes nodig om volledig dekkend te zijn. En waarom de zwarte accentnagel? Dat leek me leuk LOL.

Kiko nail lacquer 521 Pearly Ocean

Sally Hansen Complete Salon Manicure 838 Evergreen
Een tijdje geleden kocht ik een setje met 4 Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellakjes voor slechts €5,-. Dat is een hele goede deal als je bedenkt dat ze voor €10,99 verkocht worden. Ik heb je eerder al Crown Jewels, Dark Knight en Rhododendron laten zien. Vandaag is Evergreen aan de beurt en ik kan niet anders zeggen dan dat dit een hele mooie groene nagellak is met een goede formule. En hij vlekt niet … dat is ook belangrijk om te weten bij groene nagellak, want dat kan nog wel eens een probleem zijn.

Sally Hansen Complete Salon Manicure 838 Evergreen

Ps … Holographic Glitter Nail Polish (by Primark) Star gazer 
Als laatste kan ik je een flakie top coat laten zien. In het flesje is Star gazer betoverend mooi. De koele blauwe en paarse kleuren spreken mij erg aan. Ik had dus ook hoge verwachtingen. Alleen … dit nagellakje is niet goed. De flakies willen niet gaan liggen. Ik heb ze op mijn nagels gedept en ze lijken allemaal rechtop te willen gaan staan. Het resultaat is dikke bobbels met flakies op je nagels. Dat is nooit een mooie look. Heel jammer, maar deze zou ik laten liggen als je haar ziet.

Ps ... Holographic Glitter Nail Polish (by Primark) Star gazer

Dit was het weer voor deze week. Volgende week heb ik een speciale Halloween editie van Nagellak Roulette voor je. Mis ‘m niet!

Liefs Imke

8 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook