Nagellak roulette

Nagellak Roulette #67

iOnTrend nagellak roulette #67

Goedemorgen, Iets later dan normaal is hier dan toch Nagellak Roulette #67. Ik heb vandaag weer 5 nagellakjes uit mijn collectie en er zitten een aan interessante tussen. Ik laat nog in het midden of interessant goed of slecht betekent.

Digital Cream Color F26
Het eerste lakje wat ik je vandaag kan laten zien is van Digital Cream Color. Ik heb dit nagellakje gekregen van een vriendin. Het is een lichtblauwe shimmer lakje dat je kunt dragen over een andere nagellak. De shimmers hebben een blauw/paarse kleur en toveren al met een laagje een nagellakje om. De dekking voor een topper was goed, het had van mij zelfs nog iets minder dekkend mogen zijn. En ik denk dat deze over een blauw nagellakje nog mooier zal staan dan over de paarse waar ik haar over draag.

Digital Color Cream F26 nagellak nail polish light blue

Claire’s 60710 Blue – leather look
Dit is een van de interessante nagellakjes. Dit nagellakje heeft een Leather Look en ik weet niet wat ik er van moet vinden. Het is zeker geen favoriet, maar de finish is wel leuk. Het heeft een lichte textuur die het effect van leer moet geven. Aanbrengen was gemakkelijk. Ik had twee laagjes nodig om haar dekkend te krijgen. Ik ben benieuwd wat jij van dit nagellakje vindt.

Claire's 60710 Blue - leather look

Sally Hansen Complete Salon Manicure 837 Rhododendron
Dit is een hele mooie rode cream. Op de foto lijkt ze meer oranje rood, maar in het echt is het een eerder een berry. Er zit een beetje paars in.

Sally Hansen Complete Salon Manicure 837 Rhododendron

P2 Gloss Goes NEON 080 Ferris Wheel
Ja en dan nu interessant nagellakje nummer 2. De kleur is zo heerlijk. Het is een donkere groene kleur. En ik weet dat je deze over een witte nagellak hoort te dragen, maar omdat Loop-di-loop mooier was zonder witte onderlaag wilde ik dat met deze ook proberen. Nou je ziet het. Voor mij een fail. Je blijft mijn nagellijn zien en ik lijk donkere randen te hebben bij mijn nagelriemen en ‘maantjes’. Deze kun je dus zeker niet zonder witte onderlaag dragen.

P2 Gloes goes neon 080 Ferris wheel nagellack nagellak nailpolish

Catrice Broken Glass Effect top coat
De laatste die ik je deze week kan laten zien komt uit het nieuwe assortiment van Catrice. Dit is de top coat die het effect van gebroken glas geeft. Het heeft een transparante basis met flakies. Dat kan een heel mooi effect geven, maar helaas ben ik niet zo dol op dit nagellakje. Het effect is er, maar ze is gewoon niet zo mooi als ik gehoopt had. Wat vind jij?

Catrice Broken Glass Effect Top Coat

Dit waren de lakjes voor deze week. Ik hoop dat je een paar nagellakjes gezien hebt die je nog niet eerder hebt gezien. En zoals altijd ben ik heel benieuwd wat jouw favoriete kleuren zijn deze week.

Liefs Imke

4 Reacties

  • Diana (Gek op Nagellak)

    Mijn favoriet van deze week is het lichtblauwe shimmerlakje van Digital Color Cream. Wat geeft die een gaaf effect! De Broken Glass topcoat vind ik zelf juist wel erg mooi. Ik draag ‘m nu over een licht- en donkerblauwe lak en vind het net ijskristallen 🙂 (Mocht je nieuwsgierig zijn: ik heb er toevallig vandaag een artikel over online staan)

    Haha, dat lakje van Claire’s kun je zeker interessant noemen. Het lijkt een beetje op sandeffect en dat vind ik toch het mooist met glitters.

    • iontrend

      Wat leuk dat jij ook een review geschreven hebt over het Broken Glass Effect lakje. Ik ga zeker even op je blog kijken. Ik ben benieuwd hoe het op jouw nagels staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook