Nagellak roulette

Nagellak Roulette #66

iOnTrend nagellak roulette #66

Hallo, hallo! Een hele fijne zaterdag. De tijd vliegt gewoon voorbij. Het voelt alsof ik net Nagellak Roulette #65 online heb gezet. Deze week heb ik weer 5 nagellakjes uit mijn collectie gekozen. Ik probeer zoveel mogelijk variatie te brengen in de merken, kleuren en finishes die ik je laat zien. En deze week is het weer een leuke mix geworden.

Essence The Nudes 07 Lost For Hope
Yesss! Dit is een nude die ik heel erg mooi vind. Het is een roos kleurige nude. De kleur vind ik heel chique. En de formule was ook goed. Dus dikke plus van mij voor Lost For Hope.

Essence The Nudes 07 Hope For Love

Kiko #331 Violet
Kiko geeft haar nagellakjes alleen een nummer wanneer je naar het flesje kijkt. Maar wanneer je op de website kijkt zie je dat ze ook een naam hebben. Ik zoek dus trouw altijd de naam van het nagellakje op simpelweg omdat nummers me niets zeggen. Dit nagellakje heet Violet en dat is een hele passende naam voor deze prachtige paarse nagellak. Ik ben dol op dit soort kleuren. Dus dit is mijn tweede plus voor deze week.

Kiko #331Violet

Essie 423 Viva Antigua – Viva Antigua zomercollectie 2016
Deze aqua blauwe / turqiuose nagellak heeft een hele mooie shimmer. Formule is goed en ik snap dat Essie deze kleur in haar zomercollectie gestopt heeft. Bij deze kleur moet ik direct aan water denken, warmte en zwemmen LOL. Ik vond haar in de uitverkoop en ben heel blij dat ik haar aan mijn collectie kan toevoegen.

Essie 423 Viva Antigua

Sally Hansen Complete Salon Manicure 834 Dark Knight
Ik en mijn donkerblauwe nagelakjes zijn onafscheidelijk. Het maakt me werkelijk niet uit hoeveel donkerblauwe nagellakjes ik heb. Voor mij is ieder nagellakje uniek en als je echt goed kijkt is iedere kleur net even anders. En Dark Knight is een hele mooie nachtblauwe nagellak. Formule was geweldig. Ik vond haar in een set van 4 voor slechts €5,- bij Etos.  Sally Hansen Complete Salon Manicure 834 Dark Knight

Kiko Cosmetics #531 Pearly Green Butterfly
Als je van veel sparkle houdt dan is dit een nagellakje voor jou. De kleur is super mooi en de fijngemalen glitterdeeltjes zorgen voor een serieuze sparkle. Aanbrengen en verwijderen was ook geen probleem. Alleen ben ik niet dapper genoeg om haar op al mijn nagels te dragen. Dat wordt dus een nail art of accent nail ben ik bang.

Kiko #531 Pearly Green Butterfly

Voor mij zaten er deze week echt een paar winners in. Ik ben heel benieuwd welke nagellakjes jij het mooiste vindt. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Fijn weekend!

Liefs Imke

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Connect with Facebook